Zoeken naar karaoke

Ketnet-karaoke. Ketnet-karaoke.
Feestcafe de kneus Karaoke. Nieuwe Hitjes vanaf augustus! Uit deze lijst kun je het nummer zoeken dat je graag wilt zingen. Staat je nummer niet in de lijst? Vraag het aan de presentator! Kneus karaoke elke eerste dinsdag van de maand. Inschrijven voor half 10!
HOME The End Karaoke. De Karaoke Bar op slechts 2 minuten lopen van het Amsterdam Centraal Station. In deze gezellige karaoke bar kunt u elke avond uw zangkwaliteiten ten gehore brengen. Wij hebben hiervoor een karaoke selectie van meer dan 66.000 Engelstalige nummers tussen de 4000 en de 5000 nummers direct beschikbaar in ons Karaoke menu en 60000 songs kunnen wij downloaden op verzoek. De professionele karaokeinstallatie staat elke avond vanaf 22.00 uur 2100 op vrijdag en zaterdag tot uw beschikking. The End karaoke is vanwege de centrale ligging ook een uitstekende lokatie voor feesten borrels en partijen. Lees meer over de diverse mogelijkheden.
Eetcafe / Karaoke Bar DE DAMMESAAN. Eetcafe / Karaoke Bar DE DAMMESAAN.
Karaoke jd Party. Alles is bespreekbaar.Wij waarderen uw wensen en bieden u graag onze jarenlange karaoke show ervaring aan. Welkom bij Donny Gijs. Het adres voor de beste Karaoke Dj Party Show! Karaoke Dj party is op en top entertainment. Karaoke Dj party verzorgt al jaren oergezellige Karaoke Dj Party's shows in cafés en andere openbare gelegenheden. Als u een KaraokeDj Party Show wilt organiseren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen een avondvullend programma waarbij de Karaoke kandidaten zelf de ster zijn. Niet op de traditionele wijze van een stukje muziek gast oproepen en maar weer afwachten tot de volgende komt Nee wij maken er een grote MEEZING SHOW van op een gezellige manier.
karaoke.START.BE Karaoke sites in Belgie Vlaanderen. Klik hier om minimaal 34% te besparen op uw linkvermelding Karaoke op je cpu. Over deze Start.be pagina. Deze vrije pagina beheren? Uw site hier vermeld zien. Klik voor optimaal rendement. 1 Op deze pagina. Link naar deze pagina. Vertel vrienden over deze pagina.
Karaoke Verhuur. Het eerste systeem dat voor karaoke verhuur is de Basis KaraokeParty Set. Deze karaoke set omvat een karaoke media speler met 2000 karaoke titels hits van vroeger tot nu en 2 microfoons. Dit systeem sluit U aan op uw stereo installatie thuis en op uw televisie kabels worden bijgeleverd. Deze karaoke party set is bij ons te huur voor 75 excl. Het tweede systeem dat voor karaoke verhuur is de Uitgebreide KaraokeParty Set. Deze set bestaat uit 1 karaoke media speler met versterker ongeveer 2 x 200W en luidsprekers TV en 2 microfoons.
Karaoke in Valencia Verrassend Valencia. Ook in Spanje zijn ze bekend met het fenomeen karaoke. In verschillende bars in Valencia worden karaokeavonden georganiseerd. Je kunt een Engelse klassieker meezingen of natuurlijk je Spaans testen en voor een echte Spaanse ballad gaan. Een gezellige activiteit die garant staat voor plezier! Opera is al tientallen jaren een van dé plaatsen voor stand-up comedy in Valencia. Daarnaast biedt de bar plaats aan allerlei andere thema-avonden zoals poëzie cabaret en karaoke. Opera is modern ingericht en heeft een podium meerdere grote televisieschermen en twee bars.
Feest Familie DJ Entertainers Elvis Presley Clowns. Voor elk feest Karaoke Family! De beste en leukste Entertainers DJ's en Zangers! Veel ervaring geweldige shows en thema's! geen wachten of CD wisselen. Al vanaf 25 een geweldig thuis feest! all in one set. Karaoke Family is een All-round Entertainment bedrijf die geheel verzorgde avonden organiseert. Zo hebben wij verschillende drive in shows die aanpasbaar zijn naar uw wensen.